Nalagam vsebino, prosimo počakajte...

Upravljanje z družabnimi omrežji

“Pripovedovalci zgodb z načinom govorjenja skrajno spremenijo razumevanje življenja in sveta. Pripovedovanje zgodb je splošno dostopno sredstvo, s katerimi ljudem dajemo smisel.«

Chris Cavanaugh
upravljanje-z-druzabnimi-omrezji

Ta misel je še kako na mestu, ker ravno to delate, ko upravljate z družbenimi omrežji. Ustvarjate zgodbe in vzpostavljate odnos s strankami ter hkrati oblikujete njihov pogled na vašo blagovno znamko.

Ljudje so v prvi vrsti siti reklam, a hkrati tudi »napačnih« informacij. Želijo si koristi. Želijo, da se, ko brskajo po vaših družbenih omrežjih, nasmejijo, razveselijo, izvejo nekaj novega, spoznajo ozadje, spoznajo vašo zgodbo… Zato je z njimi potrebno znati komunicirati. Jim pripovedovati atraktivne zgodbe, ki bodo ostale v njihovem spomini, saj boste le tako tam ostali tudi vi. In ravno to je tisto, kar želite in morate doseči z upravljanjem družbenih omrežji.

Mi se bomo z izkušnjami, ki smo jih pridobili med sodelovanjem s številnimi različnimi blagovnimi znamkami, znali približati vašim sledilcem in pridobiti nove. Izkušnje smo namreč pridobivali na povsem različnih področjih. Urejali smo družabna omrežja za blagovne znamke povezane z modo, gradbeništvom, trgovino, naravo… To pomeni, da se znamo prilagoditi posamezni stranki, smo dovolj kreativni in imamo dovolj širine, da posežemo praktično na vsako področje.

Komuniciranje preko družbenih omrežij je tek na dolge proge in mi ga bomo uspešno prestali, zato dovolite, da pomagamo tudi vam.


Zaupali so nam že…

Mozirski gaj park cvetja

Time4Tales & Travel

Turistično in kulturno društvo Celje

rfantasy_logo-1

Radio Fantasy

Servis MVM

Časopis Celjan

Hiša sadežev družbe Žalec

Turistično društvo Žalec

ZKŠT Žalec

MMC TV Laško

Pe & Ma

VS Styling

E-neo.si

Beauty Forum

STIK Laško