Nalagam vsebino, prosimo počakajte...

Odnosi z javnostmi – PR

“Dobra komunikacija je takšna spodbuda kot črna kava. In prav tako je težko potem zaspati.”

Anne Morrow Lindbergh
odnosi z javnostmi

Odnosi z javnostmi ali PR je nekaj kar delamo radi in zato to delamo tudi dobro. Ker smo dolga leta pluli po novinarskih vodah, medije in ostalo javnost poznamo. Tako vemo, kako jim pristopiti, da nas bodo slišali in nam prisluhnili. Dali jim bomo atraktivne zgodbe in le-te so v resnici tiste, ki v odnosih z javnostmi največ štejejo.

Za nami je kar nekaj let izkušenj, povezanih s PR-om. Posledično vemo, kako učinkovito komunicirati z javnostmi. To smo dokazali že s sodelovanjem s številnimi blagovnimi znamkami. V zadnjih letih pa to vedno znova dokazujemo med sodelovanjem z Mozirskim gajem. Naše učinkovito vodenje odnosov z javnostmi je pripeljalo do tega, da številni mediji in druge organizacije ter podjetja z veseljem pripovedujejo »naše« zgodbe in v njih tudi sodelujejo.

Domači smo tako s posredovanjem informacij, pripravo učinkovitih sporočil za javnost, kot pred radijskim mikrofonom ali pred televizijsko kamero, kjer lahko suvereno predamo vašo zgodbo. Lahko pa vam tudi zgolj pomagamo, da jo boste učinkovito predali sami.   Zaupajte nam vodenje odnosov z javnostmi tudi vi in skupaj bomo ustvarili nekaj nepozabnega in lepega.


Zaupali so nam že…

Mozirski gaj park cvetja

Time4Tales & Travel

Turistično in kulturno društvo Celje

rfantasy_logo-1

Radio Fantasy

Servis MVM

Časopis Celjan

Hiša sadežev družbe Žalec

Turistično društvo Žalec

ZKŠT Žalec

MMC TV Laško

Pe & Ma

VS Styling

E-neo.si

Beauty Forum

STIK Laško