Nalagam vsebino, prosimo počakajte...

O nas

Ekipa MAJ.universe je vedno na vaši strani. Igramo pošteno in dobro, to pa pričakujemo tudi od vas. Vedno smo polni idej in znanja, izkušnje nam dovolijo, da se vam lahko povsem prilagodimo, vam prisluhnemo in dobro svetujemo, naša kreativnost in inovativnost pa bosta pripomogli, da bomo delo opravljali ne le kakovostno, temveč tudi kreativno.

Založba in trgovina Dobri skupaj ponuja unikatne, avtorske izdelke in knjige, ki vas bodo ponesli v druge svetove, v vas prebudili veliko čustev in vas popeljali v drugi svet oz. z vami na novo odkrili vašega.

Destinna vedno odgovarja iskreno in enostavno, saj razume, da vam tako najbolj pomaga, da samozavestno in polni energije stopate po vaši poti Usode. Na njeni strani so številna elementarna bitja, tako boste z lahkoto izbrali tistega čigar napoved bo najbližje vašemu srcu in umu. 

Vizija

V petih letih želimo, da bi naše podjetje postalo prepoznavno po strokovnem delu na vseh področjih, na katerih bomo delovali. Želimo si, da bi nas poznali po zadovoljnih strankah, ki bi z našimi spletnimi storitvami in PR-om res pridobili na prepoznavnosti in dostopnosti njihovim strankam na eni strani, po drugi strani pa bi postali priljubljeni med posamezniki, ki bi uživali ob prebiranju naše literature, igranju naših iger in z uporabljanjem drugih avtorskih izdelkov.

Poslanstvo

Želimo biti podjetje, ki spada med boljše delujoča tovrstna podjetja v Sloveniji, ki se od konkurence razlikuje po osebnem pristopu, doslednem upoštevanju želj strank in po kreativnem in uspešnem vodenju družbenih omrežij in PR-u. Na drugi strani pa želimo ljudem prinašati zanimivo, kvalitetno in atraktivno literaturo, ki jim bo odpirala nove svetove, v njih zbujala čustva in jim krajšala čas ter izdelke v katerih bodo resnično uživali.

Kupci, ki si jih želimo so tako novi podjetniki, ki bi radi poskrbeli za svoj posel in si zgradili svojo spletno identiteto z našo pomočjo, kot že obstoječa podjetja, ki bodo z našimi spletnimi storitvami izboljšali svojo spletno identiteto in postali prijaznejši svojim strankam. Po drugi strani pa želimo, da bi nas kupovali in spremljali posamezniki, ki imajo radi dobro in zanimivo literaturo.